Het belastingseizoen komt eraan!

Het belastingseizoen komt eraan! Vanaf maart is het weer zo ver: je kan starten met het invullen van de belastingaangifte 2020. De belastingaangifte moet voor 1 mei worden ingediend. Je kunt nu vast beginnen met het verzamelen van de benodigde documenten.

 • Jaaropgave inkomen

 • Financieel jaaroverzicht betaal-, beleggings- en spaarrekeningen

 • Informatie over de eigen woning

  • Jaaroverzicht hypotheek
  • WOZ-waarde 2019
  • Nota van afrekening (als je een huis hebt gekocht of verkocht)
 • Aftrekbare kosten

  Denk hier aan studiekosten, zorgkosten of kosten die je hebt gemaakt met betrekking tot je woning.

belastingaangifte doen samen met een fiscaal partner

Heb jij van de Belastingdienst een aangiftebrief ontvangen waarin staat dat je aangifte moet doen over 2020? Dan ben je verplicht om tussen 1 maart en 1 mei deze aangifte in te dienen (tenzij je om uitstel vraagt).

Geen aangiftebrief ontvangen?

Heb je geen uitnodiging gekregen om de belastingaangifte te doen? Het is toch verstandig om in dat geval de voor ingevulde gegevens op mijnbelastingdienst te controleren. De Belastingdienst weet niet alles van je, denk bijvoorbeeld aan aftrekposten. Heb je inderdaad aftrekbare kosten gemaakt? Deze kun je dan alsnog invullen in de belastingaangifte.

Blijkt na het invullen dat je € 16 of meer terugkrijgt? Dan is het nuttig om de aangifte in te dienen. Bedragen onder de € 16 keert de Belastingdienst namelijk niet uit.

Wij helpen je graag met de belastingaangifte!

In sommige gevallen is het aan te raden om de belastingaangifte uit te besteden. Check hier wanneer dit het geval is. De BelastingBespaarders helpt je graag met het indienden van een correcte aangifte. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens!

Contact formulier

Vul in en wij zullen contact met je opnemen.

WhatsApp ons:

Bel ons:

020 – 2170120